overig

Een nieuwe site

Vers van de pers

Het werd echt de hoogste tijd dat mijn site vernieuwd werd. De oude rammelde aan alle kanten, piepte en kraakte en was voor internetbegrippen een dinosaurus. Hij liep ook ver achter met updates, daarom maar helemaal opnieuw begonnen.

Wat kunnen jullie verwachten?

Hierin ben ik nog een beetje zoekende. Daar waar mijn oude site gericht was op mijn natuurfotografie, zal ik deze site meer richten op wat ik allemaal mee maak in het buitenleven. Als buitenmens doe ik veel meer dan fotografie, daarom zal mijn site ook meer dan dat gaan omvatten. Zoals jullie ook kunnen merken is mijn site nog lang niet af, maar dat komt ter zijner tijd wel. Ook mijn excuses dat bij verschillende oude blogpost de foto’s niet meer staan, deze moet ik handmatig terug zetten en dat kost best even tijd.

Ook jullie mening telt

Bij mijn berichten staat de reactiemogelijkheid met een reden aan, omdat ik graag ook jullie gedachtenspinsels hoor. En voor mij nu de uitdaging om regelmatig wat te posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.