natuur

Op de vroege ochtend

Waar beginnen? Doe maar bij deze ochtend. De wekker gezet zodat ik op tijd op pad kon met mijn camera. De bestemming was de Regte Heide. Ik was er op tijd, het was namelijk nog vrij donker toen ik er aan kwam. De bedoeling was om de zonsopkomst te fotograferen, maar dat viel nog niet mee. Het weer zat wel mee, al was het aan de frisse kant. De rijp die op de grond en de planten zat gaf wel een mooi beeld. Ik heb geprobeerd dat goed over te laten komen in de foto’s.

Als je bij Het Hoefke de Regte Heide op loopt, kom je al vrij snel bij de grafheuvels uit. Alhoewel ik er niet ver voor hoef te gaan, had ik ze nog niet eerder op de lichtgevoelige sensor vastgelegd.


Ook heb ik geprobeerd het rijp wat beter vast te leggen.


Ondanks dat het koud was, was het zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.