natuur

Stad in zicht

Toen ik vanochtend in alle vroegte van huis af ging, was het nog grotendeels onbewolkt en kon ik de maan en sterren aan de hemel zien staan. Maar dat was niet voor lang, want eenmaal een stukje op de heide werd het steeds bewolkter. Zo bewolkt, dat ik van de zonsopkomst niets heb mogen zien. Wanneer ik de andere kant op keek zag ik een uitzicht dat blijft veranderen, steeds meer hoge torens in Tilburg reizen er vanaf de horizon. De toren links is de jongste van het stel en staat op industrieterrein katsbochten, die in het midden staat op het laar en rechts zie je Westpoint, die midden in Tilburg staat.

Deze foto is gemaakt met de 5D II met daarop de 300mm f4. Diafragmavoorkeuze, f8, iso800 en 1 stop ruimer belicht leverde een sluitertijd op van 3,2sec..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.